Tekstbureau LigthartTekst


schrijven  herschrijven  redigeren  corrigeren  advies

 

Jaarverslag

Verplicht of niet, het schrijven van een jaarverslag is een mooi moment om terug te kijken naar de prestaties van uw bedrijf of organisatie. Het kan echter ook een flinke klus zijn om het jaar helder samen te vatten op een aansprekende manier. Ik neem u dat graag uit handen.

Ik heb ervaring met de eindredactie van jaarverslagen, van een eenvoudig maar boeiend jaaroverzicht tot een uitgebreid document met bijdragen van verschillende mensen en interviews met klanten en medewerkers. Samen met u kijk ik naar de juiste vorm en inhoud, coördineer ik de bijdragen van diverse mensen en doe ik desgewenst de interviews. Dat alles maak ik tot een helder en zeer leesbaar geheel.

Schrijft u het jaarverslag (gedeeltelijk) zelf, dan kan ik de tekst voor u bewerken. Ik herschrijf uw jaarverslag tot u tevreden ben. Ik maak zinnen leesbaarder, verbeter de opbouw van uw tekst en maak deze geschikt(er) voor uw doelgroep. Uiteraard check ik de tekst daarbij nauwkeurig op taal- spel- en typfouten. Wilt u alleen een gedegen correctie van uw jaarverslag? Ook dat is mogelijk.