Tekstbureau LigthartTekst


schrijven  herschrijven  redigeren  corrigeren  advies

 

Websiteteksten

Heeft u een (nieuwe) website en wilt u aansprekende teksten, die de lezer langer op uw website houden? Ik heb veel ervaring met schrijven voor het web. Ik schrijf vlotte en bondige websiteteksten, die uw boodschap helder overbrengen en de bezoeker verleiden verder te lezen.

Heeft u al websiteteksten geschreven, maar kunnen ze nog beter? Of zijn het goede teksten, maar nog niet helemaal geschikt voor het web? Dan herschrijf ik uw teksten of pas ze aan voor het internet. Ik verbeter de opbouw van uw teksten, maak zinnen leesbaarder en indien nodig kort ik teksten in. Ook kijk ik of uw teksten eenduidig zijn. Uiteraard hoort bij het herschrijven van de teksten ook een nauwkeurige correctie van taal- spel- en typfouten.

Zijn uw websiteteksten al klaar en wilt u een gedegen correctie? Dan kan ik de teksten voor u redigeren of corrigeren. Bij corrigeren verbeter ik nauwkeurig de taal- spel- en typfouten. Als ik uw teksten redigeer, kijk ik daarnaast ook naar de zinsopbouw, woordherhalingen en inconsistenties in taalgebruik.

Ik ben goed thuis in de meest gangbare cms'en (content managament systemen). Ik kan de teksten dus ook op uw website plaatsen en up-to-date houden.