Tekstbureau LigthartTekst


schrijven  herschrijven  redigeren  corrigeren  advies

 

Scriptie | Paper | Thesis

Geen idee hoe te beginnen met je/uw scriptie, paper of thesis? Ging het onderzoek prima, maar wil het verwoorden van de resultaten niet goed lukken? Moeten delen herschreven worden en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Of ben je tevreden over de tekst, maar wil je graag een gedegen correctie? Met al deze zaken kan ik je helpen.

Ik help je op weg in je onderzoek en geef adviezen over te raadplegen bronnen. Of ik begeleid je bij het ordenen van je onderzoeksresultaten, het indelen van je tekst en/of ik help je op weg bij de start van het schrijfproces. Ook kan ik je tips geven als je (delen van) je tekst moet herschrijven. 

Ook voor een gedegen correctie van je scriptie, paper of thesis ben je bij mij aan het juiste adres. Ik verbeter nauwkeurig de taal- spel- en typfouten. Desgewenst kijk ik ook naar zinsopbouw, woordherhalingen en inconsistenties in taalgebruik. 

Ik heb meerdere scripties geschreven en anderen geholpen bij hun onderzoek of het schrijven. Daarnaast heb ik een proefschrift geredigeerd, evenals het publieksboek dat daaruit voortkwam. Ik heb ervaring met archief- en literatuuronderzoek en het doen van interviews.